Fönsterrenovering Stockholm

Tätning, Måleri, Underhåll, Renovering | 08-646 37 30

Om oss

fasad kungsholmen

Erfarna och kompetenta fönstermästare

Allt i Fönsterrenovering Sverige AB är en firma vars fönstermästare har 15 års erfarenhet i branschen. Vi har utfört närmare 2000 projekt i allt från radhus till villor till kommunala bostäder och statliga fastigheter. Vårt huvudsakliga fokus i dag är att utföra fönsterrenoveringar år bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare men behandlar varje uppdrag med samma engagemang och fokus, oavsett storlek.

Vi har en stor erfarenhet och expertis när det handlar om fönster och fönsterrenoveringar. Vi säljer, installerar och renoverar fönster av alla typer, såväl gammaldags som moderna varianter. Kunden är alltid i fokus för oss och vi ger alltid bra garantier på våra arbeten. Tydligheten är alltid viktig i vårt arbete och vi håller alltid vad vi lovar. Anlitar du oss så drabbas du inte av några obehagliga överraskningar, vi håller överenskomna tider och håller oss till överenskommet pris.

Välkommen att kontakta oss via formuläret här på sidan! Våra trevliga, erfarna och kompetenta hantverkare är beredda att hjälpa dig med din fönsterrenovering – från början till slut.

Vi renoverar fastighetens fönster – snabbt, effektivt och enligt branschens alla regler!